Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΠΚΜ

Αναδασώσεις εθελοντικού χαρακτήρα διοργανώνουν από κοινού η Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι αναδασώσεις θα γίνουν στο πλαίσιο της ανάπτυξης φιλοδασικού πνεύματος, αλλά και της ανάγκης αποκατάστασης διαταραχθέντων δασικών οικοσυστημάτων. Στις αναδασώσεις, που έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στις 10 το πρωί στην περιοχή του περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου), στη δασική θέση «Λυόμενο», θα συμμετάσχουν ομάδες πολιτών (συλλόγων), σχολείων, συλλόγων ΑΜΕΑ κ.ά. Επίσης θα δίνονται οδηγίες για τη σωστή διαδικασία φύτευσης από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας.
Δεδομένου ότι σε κάθε εκδήλωση εθελοντικής αναδάσωσης δεν μπορούν να «εξυπηρετούνται» περισσότερα από 100 άτομα, παρακαλούνται οι φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση της ερχόμενης Κυριακής να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες πέντε μέρες πριν από την εκδήλωση, ώστε να γίνεται και η ορθή κατανομή των εθελοντών και των μελών των συλλόγων ΑΜΕΑ.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τη δήλωση ενδιαφέροντος και καθορισμό λεπτομερειών (θέση συνάντησης) είναι 2310546447 και υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο δασολόγος Σταύρος Παπαδόπουλος, ενώ σε περίπτωση απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο δασολόγος Στέφανος Γιαννάκος.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI