Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤ.ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ

Στο πλαίσιο της προβολής του τόπου, με την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων όλο το χρόνο και ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και της πολιτικής της Δημοτικής Διοίκησης για τη θεσμοθέτηση νέων πολιτιστικών δράσεων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες , πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, στο Μεσημέρι, συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και στιχουργό, Σταύρο Κουγιουμτζή

Είναι μια από τις εκδηλώσεις που οργανώνονται για πρώτη φορά, όπως και η εκδήλωση τον προηγούμενο μήνα στους Ν. Επιβάτες για τον Β. Τσιτσάνη, που επιδιώκεται να οργανώνονται στο εξής σε ετήσια βάση και ν’ αποτελέσουν τις κορυφαίες καλοκαιρινές δραστηριότητες στις δύο περιοχές. Αντίστοιχα, εκδηλώσεις – θεσμοί, στην Επανομή είναι τα «Αργύρια» , στη Ν. Μηχανιώνα τα «Μηχανιώτικα», στην Περαία η «γενέθλια μέρα» του οικισμού, στο Αγγελοχώρι η «Γιορτή του Αγρότη και του Ψαρά» και στη Ν. Κερασιά, η Γιορτή του Τσίπουρου.
Στη συναυλία για τον Σταύρο Κουγιουμτζή, την οποία διοργανώνει το ΔΗΠΠΑΚΥΘ του Δήμου Θερμαϊκού, την Κυριακή, στο Μεσημέρι (21.00μ.μ., Πλατεία Μεσημερίου), θα εμφανιστεί ως guest star και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ενώ το κύριο μέρος του μουσικού προγράμματος θα «σηκώσουν» η Μαρία Κουγιουμτζή, ο Ανδρέας Καρακότας και ο Μιχάλης Παπαζήσης, συνοδεία εικοσαμελούς χορωδίας.
Στους συντελεστές της συναυλίας περιλαμβάνονται:
ΟΡΧΗΣΤΡΑ:
-Μαέστρος και κιθάρα: Κωνσταντίνος Ματσίγκος
-Μπάσο: Αντώνης Κουμανδράκης
-Πιάνο: Αθανάσιος Μπιλιλής
-Μπουζούκι: Παύλος Παφρανίδης
-Ντραμς: Αλέκος Παπαδόπουλος
ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ:
Τεχνικοί: Χαρίλαος Βορεάδης, Στέφανος Πέτροβιτς και Στέφανος Γκουτζιαντάμης.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI