Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Thermaikos Triathlon 2016 - Λίγα λόγια από την Πρόεδρο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ

«Thermaikos Triathlon 2016»
Το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Αγώνα Τριάθλου με την επωνυμία
"Thermaikos Triathlon 2016 - Θερμαϊκός Τρίαθλο 2016"
Κυριακή  18  Σεπτεμβρίου 2016  12:00μ.μ.
Ν. Επιβάτες - Περαία
Δήμος Θερμαϊκού

“Οι συμμετοχές επιβεβαιώνουν την ανάγκη της Θεσσαλονίκης για την διοργάνωση ενός αγώνα τριάθλου"
Το όνειρο να διοργανώσει ο Δήμος Θερμαϊκού ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και η συνεχόμενη ανάπτυξη του τριάθλου τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι τα κίνητρα που μας οδήγησαν να  μιλάμε τώρα για τον πρώτο αγώνα τριάθλου στην Θεσσαλονίκη. Το ΔΗΠΠΑΚΥΘ, αρμόδιο για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Θερμαϊκού, τόλμησε να αναλάβει εξ ολοκλήρου την διοργάνωση του Thermaikos Triathlon 2016. Η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών της Θεσσαλονίκης καθώς και της ευρύτερης περιοχής επιβεβαιώνει αυτή την ανάγκη. Έχουμε ήδη δεκάδες συμμετοχές αθλητών από την Θεσσαλονίκη αλλά και από την Κομοτηνή, την Καβάλα, τις Σέρρες, την Χαλκιδική, τα Τρίκαλα, το Κιλκίς, τα Ιωάννινα, την Λάρισα, την Βέροια, το Βόλο, την Πτολεμαΐδα και την Αθήνα.  
Μετά από πολύμηνη προσπάθεια λοιπόν υλοποιούμε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου το Thermaikos Triathlon στην περιοχή των Ν. Επιβατών και της Περαίας.
Το όριο των συμμετοχών μας είναι στους 300 αθλητές και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων σας προσκαλώ όλους να γίνετε αρωγοί αυτής της προσπάθειας και μέσα από τη συμμετοχή σας να εμπνεύσετε νέους αθλητές.
Επίσης προσκαλώ όλους τους δημότες μας να αγκαλιάσουν άλλη μια αθλητική διοργάνωση όπως ενεργά στηρίζουν κάθε αθλητική δράση του ΔΗΠΠΑΚΥΘ.
Οι συνεργάτες μου κι εγώ υποσχόμαστε μια άρτια διοργάνωση αντάξια της προσπάθειας που θα καταβάλουν αθλητές και εθελοντές και είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε από το δήμο Θερμαϊκού τις καλύτερες εντυπώσεις!

Κατερίνα Χατζηχριστοφή
Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ


Επίσημη Ιστοσελίδα του αγώνα www.thermaikostriathlon.com    

Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2392076011 fax 2392076040, αν μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, αν στείλετε e-mail στο info@thermaikostriathlon.com  ή αν μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις www.thermaikostriathlon.com, www.facebook.com/thermaikosthriathlon  


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI