Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

(Δ.Τ.Δ.Θερμαικού): Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέρριψε για άλλη μια φορά την προσφυγή του κ. Κουζινόπουλου.

Με προσφυγή του ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης  του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού ενώπιον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική να τορπιλίζει αβάσιμα, για μικροπολιτικά συμφέροντα, αποφάσειςτου Δημοτικού Συμβουλίου, εστράφη κατά της 260/12-7.16 απόφασης της πλειοψηφίας του Δ.Σ., σύμφωνα με την  οποία, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους,  δόθηκε παράταση της μίσθωσης σε ιδιώτη – επιχειρηματία του αναψυκτηρίου στη θέση ‘’Τούζλα’’ Ν. Μηχανιώνας.


Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας ήταν μισθωτής του δημοτικού αναψυκτηρίου από 14-12-2010 και αφού έληξε η αρχική εξαετής μίσθωση, ζήτησε νόμιμα και έλαβε από το Δ.Σ. παράταση της μίσθωσης, για να ισχύσει αυτή, σύμφωνα με το νόμο, για μια εξαετία ακόμη. 

Επικαλούμενος ο κ. Κουζινόπουλος βλάβη των συμφερόντων του Δήμου, για δήθεν ‘’χαμηλό’’ μίσθωμα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αφού έλαβε υπόψη της όλα τα στοιχεία του σχετικού φακέλου και τις απόψεις της Διοίκησης του Δήμου, δέχθηκε ότι η μίσθωση είναι καθόλα νόμιμη και αποβλέπει προς το συμφέρον του Δήμου και  με την με αριθ. πρωτ. 54852/31-8-16 απόφαση, απέρριψε ως απαράδεκτη και αβάσιμη την προσφυγή για να αποδειχθεί για μια ακόμη φορά για τον κ. Κουζινόπουλου "άνθρακες  ο θησαυρός"!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI