Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτιο τυπου ΟΦΚΑΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ. πήρε μέρος σε άσκηση ορεινής και σπηλαιολογικής διάσωσης που έγινε στο Κarlukovo τις Βουλγαρίας απο την Пещерно спасяване / Cave Rescue Bulgaria.
Κατά την διάρκεια της αποστολής μας γνωρίσαμε τρόπους διάσωσης σε σπηλιές (αυτό που μας ενδιέφερε και περισσότερο) και γυρίσαμε με αρκετές εμπειρίες που όμως δεν φτάνουν ένα τριήμερο για να τα κάνουμε πράξη....έτσι το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τον Μάρτιο του 2017 στην δεύτερη φάση εκπαίδευσης που θα συνεχίσουμε με την ομάδα τις Βουλγαρίας με την οποία υπογράψαμε και μνημόνιο συνεργασίας για ευρωπαικό επίπεδο διάσωσης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Βούλγαρους συναδέλφους για την πρόσκληση και την φιλοξενία, τον χορηγό μας Hobbi-Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε για την βοήθεια ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι αλλά και τα μέλη της αποστολής μας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI