Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

«Παρουσίαση Thermaikos Triathlon 2016»

Ο Δήμος Θερμαϊκού, το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ του Δήμου Θερμαϊκού, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης παρουσίασαν σήμερα Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου το Thermaikos Triathlon 2016.

Περισσότεροι από 200 αθλητές αναμένεται να λάβουν μέρος την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Thermaikos Triathlon 2016. Ο διοργανωτής Δήμος Θερμαϊκού και το ΔΗΠΠΑΚΥΘ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ευελπιστούν να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Δήμου Θερμαϊκού.

Οι διοργανωτές, οι πρεσβευτές, οι χορηγοί και οι συνεργάτες συμμετείχαν στην παρουσίαση του αγώνα, εξήγησαν τον χαρακτήρα του και έστειλαν κάλεσμα στον κόσμο του αθλητισμού.

Ανοίγοντας την παρουσίαση εκ μέρους των διοργανωτών του αγώνα η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Θερμαϊκού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Κατερίνα Χατζηχριστοφή φανερά ενθουσιασμένη και αισιόδοξη για τις εξελίξεις της διοργάνωσης δήλωσε «Το όνειρο να διοργανώσει ο Δήμος Θερμαϊκού ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και η συνεχόμενη ανάπτυξη του τριάθλου τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι τα κίνητρα που μας οδήγησαν να μιλάμε τώρα για τον πρώτο αγώνα τριάθλου στον Δήμο Θερμαϊκού, στην Θεσσαλονίκη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που η ιδέα μου, η ιδέα μας παίρνει σάρκα και οστά».
 

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης τόνισε: «Νιώθω περήφανος που η ιδέα των συνεργατών μου να διοργανώσουμε αγώνα Τριάθλου μετά από 25 και πλέον χρόνια στον Νομό Θεσσαλονίκης βρίσκει θερμή ανταπόκριση στην αθλητική κοινότητα. Εξίσου θερμή ανταπόκριση και βοήθεια έχουμε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης προσωπικά από την Βούλα Πατουλίδου, από τον πρεσβευτή μας Χρήστο Γαρέφη, από τον Τεχνικό μας Διευθυντή Βασίλη Κρομμύδα και τους βοηθούς του Νικόλα Ρεπανά, Σταμάτη Γιαννόπουλο και Δημήτρη Κασίμη, από τους χορηγούς μας μεγάλους και μικρούς.
Ευχαριστούμε όλους σας που αγκαλιάσατε ήδη την διοργάνωση μας, τους αθλητές, τους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού και της Θεσσαλονίκης, όλους εσάς».  

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου εξήρε την διοργάνωση : «Για μένα η απόλυτη χαρά είναι η συμμετοχή του κόσμου στις αθλητικές διοργανώσεις. Αυτή την στιγμή καλλιεργείται ένας «μπαξές» για να βγάλει λουλούδια και αυτή την στιγμή ξεκινάει ένα πανέμορφο λουλούδι που ονομάζεται τρίαθλο σε μια ξεχωριστή περιοχή στον δήμο Θερμαϊκού. Ακόμη και 50 αθλητές να λάβουν μέρος είναι η αρχή. Και είναι εξαιρετικά αισιόδοξο η συνδιοργάνωση, η ομαδικότητα για την επιτυχία του 1ου Θερμαϊκός Τρίαθλο. Η Μητροπολιτική Ενότητα δεν θα μπορούσε να μην συνεισφέρει και να μην είναι παρούσα. Το δρομικό κίνημα έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις παγκοσμίως και είναι ένα πολύ μεγάλο εργαλείο για την ανάπτυξη μας και την τουριστική αξιοποίηση μας».

Ο πρεσβευτής του αγώνα Χρήστος Γαρέφης τόνισε πόσο συγκινημένος νιώθει «Η Θεσσαλονίκη αποκτά το δικό της Τρίαθλο μετά από 26 χρόνια. Είμαι και χαρούμενος και συγκινημένος που θα αγωνιστώ ξανά στις ίδιες διαδρομές, εδώ που ξεκινήσαμε το τρίαθλο με τον φίλο μου Βασίλη Κρομμύδα. Δεν θα μπορούσα να μην αγωνιστώ! Και φυσικά προτρέπω τους αθλητές της πόλη μας να συμμετέχουν. Όχι μόνον οι τριαθλητές αλλά και οι κολυμβητές, οι ποδηλάτες, οι δρομείς και όσοι αγαπάμε τον αθλητισμό! Η πολυμορφία του τριάθλου προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες σε κάθε αθλητή, μικροί και μεγάλοι με την κατάλληλη προπόνηση μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη του».

O τεχνικός διευθυντής του αγώνα Βασίλης Κρομμύδας, σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype καθώς βρισκόταν στην Αθήνα, υπογράμμισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αναβιώσουμε τα χρόνια των προπονήσεων μας στις ίδιες διαδρομές διοργανώνοντας έναν μεγάλο αγώνα Τριάθλου. Η άνοδος του τριάθλου τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, οι πολλαπλές διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών μας σε Πανελλήνιο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο δίνουν ώθηση στο άθλημα μας. Χαίρομαι που ανήκω στην οργανωτική ομάδα του Thermaikos Triathlon και ευελπιστώ να γίνει θεσμός».

Η Γενική Γραμματέας του ΣΕΕΔΑ Ραμπέα Ιατρίδου σημείωσε: «Από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης του αγώνα ο ΣΕΕΔΑ στηρίζει την διοργάνωση και στέκεται πάντα αρωγός σε όμοιες αθλητικές διοργανώσεις. Τα μέλη του Συλλόγου μας, Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης θα συμμετέχουμε όχι ανταγωνιστικά, ούτε για να διακριθούμε, αλλά για να στείλουμε το μήνυμα πως μπορεί ο πρωταθλητισμός να έχει ημερομηνία λήξης αλλά ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής». 

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Θερμαϊκού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Κατερίνα Χατζηχριστοφή κλείνοντας την παρουσίαση δεσμεύτηκε για μια επιτυχημένη διοργάνωση. Ευχαρίστησε με την σειρά της συνδιοργανωτές και συνεργάτες. Αναφέρθηκε ξεχωριστά και ευχαρίστησε για την στήριξη τους Μεγάλους Χορηγούς του Thermaikos Triathlon 2016 της Power Bar, της Nissan, του All Day Café Bar Theros,  της Βιοτεχνίας JNC, του Santa Beach Hotel αλλά και τους Επίσημους Χορηγούς και Υποστηρικτές.
           
Όλοι μαζί κλείνοντας κάλεσαν τον κόσμο να αγκαλιάσει τον αθλητισμό και έδωσαν ραντεβού την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Θερμαϊκού.


Ο Δήμος Θερμαϊκού ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία στην παρουσίαση του Thermaikos Triathlon 2016.  

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI