Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δ.Τ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Από τη Δευτέρα 10-10-2016 ξεκίνησαν να εργάζονται στο Δήμο Θερμαϊκού, οι πρώτοι εξήντα τρεις (63) ωφελούμενοι από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας σε Δήμους, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο συνολικός αριθμός ωφελούμενων θα ανέλθει σε εκατό είκοσι τέσσερα (124) άτομα, η πλειοψηφία των οποίων αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα, εντός του επόμενου δεκαημέρου. Θα απασχοληθούν σε επτά (7) βασικές δράσεις, α) Επισκευές – συντηρήσεις υποδομών, β) Αποκέντρωση υπηρεσιών, γ) Ψηφιοποίηση – ηλεκτρονική διακυβέρνηση, δ) Εκσυγχρονισμός – βελτιστοποίηση παροχής υπηρεσιών, ε) Καθαρές ακτές - καθαροί δρόμοι, στ) Κοινωνική προστασία – παιδεία - πολιτισμός και ζ) Οικονομικά – ανάπτυξη.


Ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτης Γιάννης, δήλωσε: «Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί, τόσο στην οικονομική ανακούφιση, όσο  και στην εκπαίδευση των ανέργων. Επιπλέον επιφέρει σημαντική ενίσχυση των υπηρεσιών του δήμου μας, με αναγκαίο προσωπικό για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του προγράμματος αυτού, είναι ότι επιδοτεί την εντοπιότητα των ωφελούμενων και κατά συνέπεια οι προσερχόμενοι για να πιάσουν δουλειά ωφελούμενοι, είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, συντοπίτες μας. Τέλος, στα πλεονεκτήματα του, πρέπει να συμπεριλάβουμε ότι χρηματοδοτεί και την αγορά υλικών για την εκτέλεση των δράσεων του, προϋπολογισμού περί τις 80.000 €».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI