Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ξηλώθηκαν τα συρματοπλέγματα και διανοίχθηκε το παραλιακό μέτωπο στα ΚΑΑΥ Αγ.Τριάδας

Πραγματικότητα έγινε,  πλέον, η διάνοιξη και ανάπλαση του παραλιακού μετώπου μεταξύ των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας, στο ύψος των ΚΑΑΥ.
Αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που αποτελούσε αίτημα χρόνων, τόσο των κατοίκων όσο και όλων των προηγουμένων δημοτικών αρχών, υλοποιήθηκε από τη σημερινή διοίκηση του δήμου  το λιγότερο σε οκτώ μήνες από την έναρξη των εργασιών.

Έτσι, ξηλώθηκαν τα συρματοπλέγματα και διανοίχθηκε το παραλιακό μέτωπο,ανακατασκευάστηκε ο δρόμος σε έκταση μήκους 1.250 τ.μ., στρωμένος με χρωματιστό σταμπωτό δάπεδο καθώς επίσης κατασκευάστηκε νέος φωτισμός
Παράλληλα, διαμορφώθηκαν διάδρομοι περιπάτου, πρασίνου και χώρων αναψυχής με μοντέρνα υλικά. 
Με το έργο αυτό αναμένεται η βελτίωση της εικόνα του δήμου ως τουριστικού προορισμού και η προσφορά υψηλού επιπέδου υποδομών στους δημότες του αλλά και στους επισκέπτες. 

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, επεσήμανε τα εξής: "Με το συγκεκριμένο έργο ύψους 283.000 ευρώ, αλλάζει η όψη της υποβαθμισμένης αλλά και απροσπέλαστης έως τώρα παραλίας και δημιουργείται μια όαση αναψυχής και περιπάτου δίπλα στην ακτογραμμή. Η δημοτική αρχή συνεχίζει να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της απέναντι στους κατοίκους της περιοχής μας". 


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI