Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Με επιτυχία διεξήχθη για 3η συνεχή χρονιά ο αγώνας μπάσκετ βετεράνων καλαθοσφαιριστών για ενίσχυση των ΑΜΕΑ του Δήμου Θερμαϊκού

Με επιτυχία διεξήχθη για 3η συνεχή χρονιά ο αγώνας μπάσκετ βετεράνων καλαθοσφαιριστών για ενίσχυση των ΑΜΕΑ του Δήμου Θερμαϊκού.
    Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Μηχανιώνας, με σκοπό να ενισχυθούν οι Σύλλογοι ΑΜΕΑ που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας ‘’Παναγία Φανερωμένη’’  (Ν. Μηχανιώνα) και ‘’Ανατολή’’ (Περαία), και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, διεξήχθη με επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών της Θεσσαλονίκης και αυτών της περιοχής του Δήμου Θερμαϊκού.
   Όσοι παρακολούθησαν  τον αγώνα καταχειροκρότησαν τους παλαίμαχους αθλητές, αλλά και την προσπάθεια των ΑΜΕΑ, που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την οργάνωση της εκδήλωση, για την οποία κατεβλήθησαν συντονισμένες προσπάθειες τόσο από τη Διοίκηση και τους Συλλόγους, όσο και από τον Πρόεδρο  των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης κ. Χάρη  Παπαγεωργίου. Κατά την διάρκεια του αγώνα προσφέρθηκαν στους φιλάθλους καφέδες, αναψυκτικά και γλυκίσματα, που προσέφεραν χορηγοί.

   Για την εκδήλωση ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Ο
Δήμος μας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και συμμετέχει στις προσπάθειες για ισότιμη κοινωνία, για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους βετεράνους που προσφέρθηκαν να τιμήσουν αγωνιζόμενοι την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και ήταν μια ευκαιρία για τους συνδημότες μας να δουν από κοντά μεγάλους αστέρες του μπάσκετ του παρελθόντος, αλλά και να δηλώσουν με τον τρόπο τους την συμπαράσταση στις προσπάθειες τόσο των Συλλόγων ΑΜΕΑ, όσο και του Δήμου Θερμαϊκού για την εξασφάλιση ίσως ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI