Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το διήμερο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, “ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΖΩΗΣ”

         
 Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το διήμερο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, “ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΖΩΗΣ”, που υλοποιήθηκε στις 7 & Δεκεμβρίου στο Δήμο Θερμαϊκού.

Για 2η χρονιά εξειδικευμένο ιατρικό (πνευμονολόγος – οφθαλμίατρος – αιματολόγος – υπερτασιολόγος – δερματολόγος) και νοσηλευτικό προσωπικό υποδεχόταν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ιατρείου και του δημοτικού συμβουλίου στους Νέους Επιβάτες, όλους τους πολίτες, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ και ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, παρέχοντας τη δυνατότητα να υποβληθούν ΔΩΡΕΑΝ σε διαγνωστικούς ελέγχους όπως: Σπιρομέτρηση, οφθαλμολογικός έλεγχος, μέτρησηγλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρικής HbA1c και έλεγχος αρτηριακής πίεσης.

Οι δεκάδες κάτοικοι της περιοχής, που επισκέφτηκαν τα ιατρεία, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από την εφαρμογή του προγράμματος, καθώς δεν υπήρξε καθυστέρηση και συνωστισμός στα εξεταστήρια, αφού το όλο εγχείρημα διοργανώθηκε άψογα, προσεγμένα και με κάθε λεπτομέρεια απ' όλους τους υπεύθυνους του.



Το πρόγραμμα ελέγχου «Μετρήσεις Ζωής» πρόκειται να καταστεί θεσμός και η πρωτοβουλία υλοποίησής του εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της διοίκησης του Γιάννη Μαυρομάτη να στηρίζει έμπρακτα τους ασθενείς, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, καθώς και το προσδόκιμο επιβίωσής τους. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Κολλάρας Παναγιώτης, Διευθυντής ΕΣΥ, Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υγείας του Δήμου Θερμαϊκού.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI