Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις και Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου


 Διευκρινήσεις για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, που τροφοδοτούν συστήματα θέρμανσης, δίνει η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. με επείγον έγγραφο που απέστειλε στο Δήμο Θερμαϊκού, με αφορμή τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

   Πιο συγκεκριμένα, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημερώνει ότι «τα περιστατικά που αφορούν έλλειψη παροχής ζεστού νερού στις υδραυλικές εγκαταστάσεις που τροφοδοτούν τα συστήματα θέρμανσης, δεν σχετίζονται με την παροχή φυσικού αερίου».

  Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου είναι ασφαλές και συνεχούς ροής και για τα ζητήματα που οφείλονται στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, θα πρέπει οι καταναλωτές να απευθύνονται στον εγκαταστάτη – υδραυλικό τους», ενώ προτείνονται ενδεικτικές ενέργειες για τους καταναλωτές, που είναι οι εξής:
  • Να απευθύνονται στον εγκαταστάτη - υδραυλικό τους για να ελέγξει τις σωληνώσεις νερού
  • Να αφήνουν ανοικτή μία βρύση να στάζει, ώστε να υπάρχει συνεχόμενη ροή νερού και τον λέβητα σε λειτουργία
  • Να εκτελούν ενέργειες για να θερμάνουν τις υδραυλικές σωληνώσεις νερού, σύμφωνα με τις οδηγίες του αδειοδοτημένου εγκαταστάτη – υδραυλικού τους

   Επίσης, επισημαίνεται ότι «το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ έχει ενισχυθεί, ώστε να ενημερώνει τους καταναλωτές, μολονότι τα περιστατικά δεν είναι θέματα έλλειψης φυσικού αερίου και συνιστά στους πολίτες να απευθύνονται στον εγκαταστάτη – υδραυλικό τους».


 Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 10302 και 11150

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI