Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Θερμαϊκού για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο Δήμος Θερμαϊκού με τις Υπηρεσίες του έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή, από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο.
Ήδη, η Πολιτική Προστασία του Δήμου, δια του Αντιδημάρχου κ. Γ. Φεστερίδη, ανακοινώνει ότι:
1. Έχει αποθηκευμένο αλάτι αποχιονισμού σε τρία σημεία του Δήμου (Περαία, Επανομή, Ν. Μηχανιώνα), ενώ σακουλάκια με αλάτι έχει εναποθέσει σε πολυσύχναστα σημεία του οδικού δικτύου (ΚΑΠΗ, Σχολεία, Εκκλησίες, στάσεις λεωφορείων) και σε άλλα κομβικά σημεία, για την αντιμετώπιση περιστατικών παγετού.
2. Μηχανήματα του Δήμου όπως Γκρέιντερ, Εκχιονιστικό UNIMOG , GCB βρίσκονται σε ετοιμότητα.
3. Για τους κεντρικούς οδικούς άξονες προκειμένου αυτοί να είναι προσβάσιμοι ο Δήμος Θερμαϊκού έχει προβλέψει μηχανήματα για τη ρήψη αλατόνερου.
4. Οι τρεις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκονται ήδη σε συνεργασία και επιφυλακή με την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού.
5. Το τοπικό συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού από την Πέμπτη 5/1/2017 και ώρα 22:00 έως τη Δευτέρα 9/1/2017 και ώρα 10:00 θα βρίσκεται σε επιφυλακή.
6. Παρακαλούνται οι πολίτες του Δήμου μας σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να συνεργάζονται με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ :
ΠΕΡΑΙΑΣ,Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ,ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ υπεύθυνος κ. Γιάκης Νικόλαος (τηλ.: 6982980885).
Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ,ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ,ΚΕΡΑΣΙΑ υπεύθυνος κ.Τζάκης Φώτης (τηλ.: 6974871112).
ΕΠΑΝΟΜΗ, ΜΕΣΗΜΕΡΙ υπεύθυνος κ. Γιαμουστάρης Αθανάσιος (τηλ.: 6972413718).
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: Αντιδήμαρχος Πολ.Προστασίας κ. Γεώργιος Φεστερίδης (τηλ: 6975107233).
Προϊστάμενος Πολ.Προστασίας κ. Δουφεξής Ανδρέας (τηλ: 6947151833).
Παράλληλα, ο Δήμος Θερμαϊκού ανακοινώνει ότι από σήμερα και για όσο διαρκέσει η επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, θερμαινόμενες αίθουσες θα είναι ανοιχτές για προστασία ευπαθών ομάδων και αστέγων σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου, συνεχώς, από τις 8.30 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ. 
Αλλά και πέραν του ωραρίου αυτού τα ΚΑΠΗ θα παραμείνουν σνοιχτά γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη, εφόσον παραμείνουν οι ίδιες συνθήκες ψύχους και για όσο χρόνο χρειαστεί. «Σε ειδικές συνθήκες απαιτούνται ειδικά μέτρα. Η μέριμνά μας για τους κατοίκους της περιοχής είναι δεδομένη και συνεχής. Και η διάθεση των κλιματιζόμενων αιθουσών στα ΚΑΠΗ στο κοινωνικό σύνολο είναι από τις ελάχιστες υποχρεώσεις μας», ανέφερε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης.
Τα οκτώ ΚΑΠΗ του Δήμου Θερμαϊκού όπου μπορούν να προσέρχονται ελεύθερα οι πολίτες για να προφυλαχθούν από την κακοκαιρία βρίσκονται στις εξής διευθύνσεις:
ΚΑΠΗ Περαίας (Ρωμανού 38)
ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας (Κώστα Βάρναλη 2)
ΚΑΠΗ Επανομής (Πλατεία Επανομής)
ΚΑΠΗ Νέων Επιβατών (Πρώην κοινοτικό κτίριο)
ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου (Πλατεία Αγγελοχωρίου)
ΚΑΠΗ Μεσημερίου (Μεγάλου Αλεξάνδρου)
ΚΑΠΗ Αγ. Τριάδας (Αγία Τριάδα)
ΚΑΠΗ Κερασιάς ( Θεσσαλονίκης και Αλεξάνδρου Σφέτκου)

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI