Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Απολογισμός Δήμου Θερμαϊκού 2016

Σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, και ώρα 16.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού, στο Δημοτικό Κατάστημα Νέων Επιβατών, θα πραγματοποιηθεί η Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον «Απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006).

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης θα παρουσιάσει τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής  για την περίοδο Ιανουάριος 2016 έως και Δεκέμβριος 2016, σε ότι αφορά στην οικονομική κατάσταση, τη Διοίκηση του Δήμου, την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης και την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος.  

Θα παρουσιασθούν αναλυτικά οι δράσεις ανά Διεύθυνση και Τομέα, καθώς επίσης το έργο και οι δράσεις όλων των Νομικών Προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς και η συνολική συντεταγμένη πορεία στην πρόοδο και τη καθημερινή δημοτική αλλαγή, προς ένα συνεχώς βελτιούμενο  προς κάθε κατεύθυνση, Δήμο Θερμαϊκού.  

Προσκεκλημένοι στην εν λόγω δημόσια συνεδρίαση είναι τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι  Πρόεδροι και τα Μέλη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων,  Φορείς, Στελέχη του Δήμου και Δημότες.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI