Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι ορκίστηκαν στο Δήμο Θερμαϊκού.

Ενώπιον του δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη, ορκίστηκαν  δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Θερμαϊκού, ο 50χρονος βιολόγος Θοδωρής Τζίνας, της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» και ο Γιώργος Μαντζανάρης της παράταξης «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» του κ.Μαυρομάτη.
Ο Θοδωρής Τζίνας καταλαμβάνει τη θέση του γιατρού Θοδωρή Ζδούκου, που παραιτήθηκε προκειμένου να υπάρχει εναλλαγή στο αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, καθώς βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της θητείας του παρόντος δημοτικού συμβουλίου. Ενώ ο Γιώργος Μαντζανάρης έρχεται στη θέση του πρώην αντιδημάρχου Νίκου Τσουρού, που παραιτήθηκε πριν ένα χρόνο από αντιδήμαρχος και τώρα από δημοτικός σύμβουλος για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.
Μετά την  ορκωμοσία τους οι δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι θα πάρουν μέρος στις δημαιρεσίες που θα γίνουν την Κυριακή, ώρα 10:30 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού για την εκλογή των νέων οργάνων του Δήμου.

Θ.Τζίνας: «Γιατί με τη Συμπολιτεία»
Παραθέτουμε στη συνέχεια ένα σύντομο άρθρο του νέου δημοτικού συμβούλου Θοδωρή Τζίνα που εξηγούσε προεκλογικά γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του 2014 με τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»:
«Γιατί με την «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»;
Διότι:
·         Ο ανοικτός τρόπος συγκρότησης της παράταξης και επιλογής του επικεφαλής διασφαλίζουν την δημοκρατική λειτουργία της και τη συμμετοχή των πολιτών.
·         Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κουζινόπουλος και τα μέλη του συνδυασμού δεν κουβαλάνε «αμαρτίες» του παρελθόντος, δεν έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και δεν έχουν πολιτικές ή οικονομικές εξαρτήσεις. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι ο φορέας του νέου.
·         Είναι η μόνη παράταξη που έχει ξεκάθαρη πολιτική θέση για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μιλάει την γλώσσα της αλήθειας για την σημερινή κατάσταση της Χώρας και του Δήμου μας.
·         Δεν κλίνει τα μάτια στην οικονομική κρίση που ζούμε. Δεν διατυπώνει «μαγικές» λύσεις και «μαυρογιαλούρικες» υποσχέσεις. Έχει σαφή πρόταση και ρεαλιστικό πρόγραμμα για:
      Την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Να απλωθεί ένα δίκτυ ασφαλείας για όσους πλήττονται από την κρίση.
      Να μπει ένα φρένο στο σημερινό κατήφορο και να μπουν οι βάσεις για μια υγιή ανάπτυξη προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας.
     Να προστατευτούν οι δημόσιοι χώροι και η δημοτική περιουσία.
     Να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. 
Γι αυτό λοιπόν, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ αλληλεγγύης και ανατροπής.

Καθαρές κουβέντες - καθαρά χέρια – καθαρές λύσεις».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI