Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τα νέα προεδρεία των δημοτικών συμβουλίων του νομού Θεσσαλονίκης

Δήμος Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκε μετά από πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, η Καλυψώ Γούλα, με 30 ψήφους υπέρ, 12 λευκά και 5 άκυρα, αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου από την παράταξη «Εντάξει» η Σωσώ Αδαμίδου– Γιουλέκα και Γραμματέας του Σώματος εκλέχθηκε από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» η Ρία Καλφακάκου.
Δήμος Καλαμαριάς
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επανεξελέγη ο Γιώργος Τελίδης, αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλης Λαμτζίδης και γραμματέας ο Στέλιος Ματσαρίδης.
Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Αλέξανδρος Κουσενίδης , ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γεώργιος Κυριλλίδης από τη μείζονα μειοψηφία και Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου ο Γεώργιος Καζαντζίδης.
Δήμος Κορδελιού Ευόσμου
Η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε και οι δημαιρεσίες θα επαναληφθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου. Πρόεδρος επανεξελέγη η Δροσιά Δημητρίου, εκπρόσωπος της παράταξης του δημάρχου Πέτρου Σούλα, από την πρώτη ψηφοφορία. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατόν να εκλεγεί αντιπρόεδρος καθώς ο υποδειχθείς από την μείζονα αντιπολίτευση Αλέξανδρος Μανδαλιανός δεν συγκέντρωσε σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες τις απαιτούμενες ψήφους. Γραμματέας εξελέγη στη δεύτερη ψηφοφορία ο εκπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Μίμης Κεραμιδάς. Έτσι η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή για την ανάδειξη αντιπροέδρου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη
 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Μιχάλης Γεράνης, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχτηκε η Χαρίκλεια Αποστολίδου. Στη θέση του γενικού γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου αναδείχτηκε ο Νίκος Καρίκας.
Δήμος Παύλου Μελά 
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο Αθανάσιος Κίκης, από την Ευκαρπία, ο οποίος διαδέχεται την Όλγα Μυρίδου, ενώ παραμένουν τα ίδια πρόσωπα στις άλλες δύο θέσεις του Προεδρείου και συγκεκριμένα ο Δημήτριος Λαλές ως Αντιπρόεδρος και η Ελένη Χαριζάνη ως Γραμματέας.
Δήμος Ωραιοκάστρου
Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Θεόφιλος Σημαιοφορίδης, αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ο Γιώργος Παρισόπουλος και γραμματέας δημοτικού συμβουλίου ο Γιώργος Παραπανήσιος.
Δήμος Βόλβης
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επανεξελέγη ο Νίκος Θωμάς. Τις άλλες δύο θέσεις στο προεδρείο κατέλαβαν εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο Τηλέμαχο Βακουφάρη και τον γραμματέα Κώστα Μουρατίδη.
Δήμος Χαλκηδόνας
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επανεξελέγη ο Ευρυσθένης Κοσκινάς. Από την παράταξης του δημάρχου Γιάννη Τσουκνιδά είναι και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μεντεσίδης καθώς η μείζων αντιπολίτευση αρνήθηκε να υποδείξει υποψήφιο. Γραμματέας εξελέγη ο Δημήτρης Δεμερτζής από την ελάσσονα αντιπολίτευση.
Δήμος Θερμαϊκού
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επανεξελέγη ο Σπύρος ΑδαμίδηςΑπό την πλειοψηφία είναι και ο γραμματέας Νίκος Μπαλάφας καθώς οι παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης αρνήθηκαν να ορίσουν εκπρόσωπο. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Παράσχος από την μείζονα αντιπολίτευση. Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ και Τοπικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Μήλιος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παρθένα Πασχαλίδου.
Δήμος Θέρμης
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο πρώην αντιδήμαρχος Θόδωρος Γκουστίλης, στη θέση της Αθηνάς Παπαδάκη. Έλαβε 21 ψήφους έναντι 9 λευκών. Αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Μοσχόπουλος Μοσχόπουλος με 24 ψήφους και 6 λευκά και γραμματέας επανεξελέγη ο Κώστας Τιτέλης με 23 ψήφους και 7 λευκά.  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και νέα αντιδήμαρχος Οικονομικών ορίστηκε από τον δήμαρχο Θόδωρο Παπαδόπουλο Ζωή Γεωργαλή και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ο Σωκράτης Σαμαράς.
Δήμος Δέλτα
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επανεξελέγη η Μαριάνθη Δημοπούλου Τυφλιώρη. Αντιπρόεδρος ο Τριαντάφυλλος Κουρόγλου και γραμματέας η Νικολέτα Πάντη.
Δήμος Λαγκαδά
Νέα Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη η πρώην αντιδήμαρχος Ελπινίκη Ανδρεάου, στη θέση του Στέλιου Δεργιανλή. Αντιπρόεδρος εξελέγη από τη μείζονα αντιπολίτευση η Ελισάβετ Κοτσώνη και γραμματέας ο Γιώργος Κούκος.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI