Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Προσφορά προτζέκτορα και λάπτοπ από τον Δ.Θερμαικού στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Σήμερα 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 14:00, στο Δημαρχείο Θερμαϊκού, ο Δήμος Θερμαϊκού πρόκειται να δωρίσει στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έναν προτζέκτορα και ένα λάπτοπ, για χρήση τους στην προβολή της οδικής ασφάλειας κ των τροχαίων ατυχημάτων σε σχολεία και άλλες κοινωνικές ομάδες.

Την παράδοση θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης και την παραλαβή ο Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ κ. Σουρβίνος Γεώργιος.


«Τα τροχαία ατυχήματα έχουν γίνει πλέον μάστιγα για τον τόπο μας και θρηνούμε συχνά θύματα από τέτοια οδυνηρά περιστατικά, που οφείλονται στην κακή οδηγική μας παιδεία και στην έλλειψη ενημέρωσης από τους τροχαίους κινδύνους που απειλούν τη ζωή μας. Υπ’ αυτή την έννοια η προσφορά μας στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI