Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αρχίζει ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Θερμαϊκού.

Πράσινο φως για την πρόσληψη ατόμων για το δεύτερο κύκλο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας άναψε με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες στο Δήμο μας (για 115 θέσεις εργασίας), όπως και σε 16 ακόμη Δήμους, που παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά μακροχρόνιας ανεργίας.
   Το πρόγραμμα έχει διττό στόχο, αφενός την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της μακράς ύφεσης που υφίσταται η ελληνική οικονομία, σε περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου την αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας. 
Πρόκειται για πρόγραμμα οκτάμηνης διάρκειας.
   
Οι άνεργοι που θα συμμετάσχουν σε αυτό θα απασχοληθούν στην υλοποίηση έργων τα οποία θα αφορούν την βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών.
   Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και να ανήκουν σε μια τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:
·         Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
·          Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
·         Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
·         Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα.
·         Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

·         Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI