Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Γιώργος Τσαμασλής: Ανεπαρκές το έργο της διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού!


"Ανεπαρκές"  χαρακτήρισε το έρχο της Δημοτικής Αρχής ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων του συνδιασμού "ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ - Καλύτερη Ζωή για Όλους".

Ανοίγοντας την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της Περαίας, ο κ. Τσαμασλής έκανε μνεία στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη  και  Αθήνα για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, που έγιναν λίγο καιρό πριν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο σε θέματα καθημερινότητας, που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία, όπως αυτά της καθαριότητας, της ύδρευσης, του φωτισμού και του οδικού δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσαμασλής κατέταξε το Δήμο Θερμαϊκού ουραγό στη μέριμνα για την καθαριότητα, ακόμη και σε πανελλαδικό επίπεδο. Επιπλέον, επεσήμανε με σκωπτικό ύφος πως η ύδρευση του Δήμου όχι μόνο παρέχεται από άλλο φορέα, αλλά υπολείπεται και ποιότητας.

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης συνέχισε με ιδιαίτερα δεικτικό τρόπο, τονίζοντας τα θέματα του, σχεδόν, ανύπαρκτου φωτισμού, αλλά και του πεπαλαιωμένου οδικού δικτύου σε ολόκληρο το Δήμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο τέως Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, αλλά και απλοί πολίτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Τσαμασλή τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας τους στο Δήμο, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η ενθουσιώδης διάθεση των παρευρισκομένων για την ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα στο Δήμο Θερμαϊκού...

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI